Del dit yndlingsbillede og vind en hundekurv

I Dyrekassen Danmark elsker vi alle slags hunde:

familiehunde, store hunde, små hunde, jagthunde, sporhunde- og lige præcis din hund.

Vil du dele dit yndlingsbillede af din hund med os? Alle der deler yndlingsbilledet af deres hund i Dyrekassen Danmarks fotokonkurrence deltager automatisk i konkurrencen om en hundekurv fra Zen Company til værdi af minimum 699 kr. – vi trækker vinderen den 15. august 2018 blandt alle billeder.

Det er selvfølgelig kun tilladt at dele billeder, du selv har taget. Du kan kun deltage én gang med det samme billede inden for konkurrenceperioden. Dyrekassen Danmark forbeholder sig retten til at fjerne billeder fra konkurrencen. Dyrekassen Danmark finder ny vinder blandt alle delte billeder den sidste hverdag i hver måned. Vinderen kontaktes direkte. 

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte Dyrekassen Danmark på:

post@dyrekassen.dk
Telefon: 63 57 11 11

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og bliv opdateret med de nyeste tiltag eller aktiviteter.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Telefax: 62 52 28 26
E-mail: post@dyrekassen.dk

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close