Har vi din email-adresse?

24-08-2016

Din email-adresse er blevet vigtig for en hurtig skadebehandling. Fremover sender vi nemlig vores skadespecifikationer per mail, så din skadebehandling kan ske endnu hurtigere.

 Har vi din email-adresse?

Har vi din email-adresse?

Din email-adresse er blevet vigtig for en hurtig skadebehandling. Fremover sender vi nemlig vores skadespecifikationer per mail, så din skadebehandling kan ske endnu hurtigere. 

Skadespecifikationen er det brev, du tidligere har modtaget med posten, og som udspecificerer selve dækningen, hvis du har sendt os en dyrlægeregning på din bedste ven.

Skiftet fra post til mail betyder, at du får svar på din dækning allerede samme dag, som din skade behandles hos os  - hvilket ofte er dag til dag. Vores skadeafdeling sætter nemlig
stor ære i at behandle indkomne skader fra dag til dag. 

For at vores nye service kan blive 100% optimal, mangler desværre en del email-adresser i vores kartotek. Det er især vores "gamle" kunder som ikke er opdateret, da man tidligere ikke skulle oplyse sin email-adresse ved indtegningen af en ny forsikring. 

Så er du "gammel" kunde hos os eller har du skiftet email-adresse efter din bedste ven blev forsikret, må du meget gerne kontakte os på post@dyrekassen.dk eller 63571111. Så ordner vi resten.

Husk også, at du har mulighed for at benytte dig af Direkte Skadesrefusion, hvis du har dyrlægeregninger over 5.000 kr. Direkte Skadesrefusion betyder, at vi afregner direkte med din dyrlæge, så du kun skal betale din del af regningen i stedet for at lægge ud for hele beløbet.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte Dyrekassen Danmark på:

post@dyrekassen.dk
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 97,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 77,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Telefax: 62 52 28 26
E-mail: post@dyrekassen.dk

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close