Ny forsikring

01-02-2016

Nu kan du forsikre din hund billigt mod ulykker med vores nye ulykkesforsikring.

 Ny forsikring

Livet som aktiv og glad hund kan være forbundet med skader, og nu kan hundeejere forsikre hunden mod ulykker og skader via en ny og billig ulykkesforsikring fra Dyrekassen Danmark. Forsikringen er den første af sin art, og selskabet håber derved, at endnu flere ejere vil beskytte deres dyr.

Selv den sundeste hund kan komme galt af sted. Det er grundtanken bag Dyrekassen Danmarks seneste forsikringstiltag, som er en ulykkesforsikring til hunde, der dækker dyrlægeregningen, hvis hunden kommer til skade. Med den nye forsikringstype kan hundeejere for et mindre årligt beløb sikre sig, hvis uheldet er ude.

”Den nye ulykkesforsikring dækker udgifter til undersøgelse, behandling, operation og genoptræning, hvis din hund kommer til skade. Forsikringen er særligt tiltænkt hundeejere, som af forskellige årsager vælger sygeforsikringen fra, eller hvor hunden er blevet for gammel til at få en sygeforsikring. Vi håber, at vi med ulykkesforsikringen kan bidrage til, at endnu flere danske hundeejere vælger at forsikre deres hunde og dermed får andel i den tryghed dette giver ejeren,” siger Merete Leth Keller, der er afdelingschef for Dyrekassen Danmark.

Ulykkesforsikringen er den første af sin slags i Danmark, og henvender sig primært til hundeejere som vælger sygeforsikringen fra, fordi de vurderer, at deres hund er så sund, at risikoen for, at hunden bliver syg, er lille. Den henvender sig også til de hundeejere, der på baggrund af økonomi vælger sygeforsikringen fra. Den nye ulykkesforsikring koster således kun 507 kroner om året, og den kan tegnes på alle hunde uanset alder og sygehistorik. Den dækker for eksempel, hvis hunden rammes af en bil, eller hvis hunden kommer til skade under en træning eller på en gåtur. Ulykkesforsikringen dækker ikke, hvis hunden bliver syg, så ønsker ejeren en dækning på både sygdom og tilskadekomst, skal ejeren vælge at tegne en sygeforsikring i stedet.

”Der findes en del hunde, der ikke er forsikret, fordi ejeren ikke mener, at en sygeforsikring kan betale sig, fordi hunden anses for sund og rask. Men sunde hunde kommer også ud for skader. Endda ser vi en tendens til, at netop de sunde brugshunde kommer til skade, ofte fordi de arbejder i et højere og mere intens tempo sammenlignet med andre hunderacer”, siger Merete Leth Keller.

Udover den nye forsikringstype, øges erstatningssummen på både syge- og ulykkesforsikringen desuden til 30.000 kroner, og selvrisikoperioden udvides til én selvrisiko uanset antallet af diagnoser. Den nye ulykkesforsikring lanceres medio august 2015, og Dyrekassen Danmark håber, at rigtig mange danske hundeejere vil tage godt imod det nye tiltag.

Du kan læse mere om vores nye ulykkesforsikring ved at klikke her.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte Dyrekassen Danmark på:

post@dyrekassen.dk
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 97,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 77,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Telefax: 62 52 28 26
E-mail: post@dyrekassen.dk

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close