Nytårsforsæt til dig og din hund

06-01-2021

Har du overvejet et nytårsforsæt? Så bør du måske også inkludere din hund i planerne. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan gøre det kommende år endnu bedre for dig selv og din firbenede ven.

Nytårsforsæt til dig og din hund

Mange springer ind i et nyt år med nytårsforsæt og løfter til sig selv om at gøre visse ting anderledes eller bedre i det nye år.

De mest almindelige nytårsforsæt er vægttab, rygestop, mere motion, bedre kostvaner og lignende. Men har du nogensinde overvejet at gøre noget, som gavner dig selv og din hund?

Her kommer vores bud på, hvor du kan sætte ind for at sikre, at du og din firbenede ven får et endnu bedre år.

Prøv at være mere hjemme
Noget af dét, din hund elsker allermest, er at se dit ansigt. Hvad enten du er på arbejde, sammen med venner eller ude at handle, så savner din hund dig – ja, selv når du er ude med skrald, kan det føles som en evighed for dit kæledyr.

Men ud over at give din hund en stor tryghed og glæde, kan du også selv få stor gavn af at tilbringe mere tid hjemme med din hund. Fordelene er mange, bl.a.:

  • Mindskes dit stressniveau, når slapper af på sofaen og kæler for din hund
  • Får du mere tid til at læse, lære nye ting eller fordybe dig i din hobby
  • Gør du færre impulskøb, hvis du skærer ned på turene til supermarkedet
  • Bruger du færre penge på mad og drikke i byen, hvis du i stedet mødes med dine venner hjemme

Forsøg at komme mere ud
Når nu vi lige har slået et slag for, at du bruger mere tid hjemme med din hund, kan det virke selvmodsigende at opfordre til at komme mere ud. Men den eneste ting, der i hundens verden kan måle sig med dig, er gåture i den friske luft.

Uanset vejr og vind, elsker de fleste hunde at komme ud i det fri, og hver gåtur kan ses som en investering i din hunds liv. Ved at holde din hund i god form, øger du nemlig chancen for en lang levetid.

Og ud over at gøre din hund sund og glad, kan en daglig gåtur på 30 minutter samtidig sænke din egen risiko for hjertekarsygdomme, diabetes og andre alvorlige sygdomme.

Skab minder med din hund
Har du nogensinde lagt mærke til, hvor glad din hund bliver i dét øjeblik, den indser, at I er på vej til et bestemt sted, hvad enten det er til træning, på familiebesøg eller noget helt tredje? Det er fordi, hunden husker, hvor glad den blev sidst, I gjorde dette sammen.

Så husk at gøre noget særligt og skab gode minder med dem, du elsker – også din hund. Så skaber du glæde for jer begge, samtidig med at du får masser af dejlige stunder at kigge tilbage på senere hen.

Se dig selv gennem din hunds øjne
Ingen er perfekt, men i din hunds øjne er du meget tæt på. Den er ligeglad med, at du har en dårlig hårdag, eller om bukserne er begyndt at stramme, og du behøver ikke købe de nyeste gadgets for at imponere den.

Din hund elsker dig, præcis som du er – og sikkert mere, end du egentlig selv kan forestille dig. Ikke kun fordi du giver den mad og husly, men fordi du er det vigtigste, den har.

I det nye år foreslår vi derfor, at du prøver noget lidt andet end sædvanligt. Frem for at ændre alt dét, du ikke kan lide ved dig selv, så prøv i stedet at vær lige så god, som din hund helt sikkert synes, du allerede er - også ved dig selv.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte Dyrekassen Danmark på:

post@dyrekassen.dk
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 135,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 79,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
E-mail: Send mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til kl. 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close