Væk din cirkushund

25-05-2021

Foråret lader vente på sig, og regnen gør det mindre sjovt at lege med hunden i haven, men heldigvis åbner det våde vejr op for en masse spændende leg inden døre. Her er en nem, lille aktiveringsleg fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din hund hjemme i stuen.

Væk din cirkushund

En mentalt og fysisk træt hund er en sund og glad hund. Det er også en nem hund. Årsagerne til at aktivere din hund er mange, og her er en nem, lille leg fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din hund hjemme i stuen.

At træne sammen skaber bånd mellem dig og din hund. Samtidig udfordrer det hunden fysisk og mentalt, og så er det sjovt. Synes du, at lydighed er lidt kedeligt, så kan du i stedet lære din hund en masse tricks. Du kan finde rigtig mange på nettet, men her er et trick at starte med.

Sæt dig på gulvet med din hund i rummet, og hold en godbid i hånden. Lok nu din hund hen over dine ben, som ligger fladt på gulvet. Når hunden går over benene, så giv den godbidden. Gentag dette flere gange, og gerne med mere og mere fart på hunden.

Nu løfter du dine ben lidt, så hunden gradvis skal hoppe mere og mere for at komme over, og til sidst kan du ligge på gulvet med dine ben hvilende på en stol eller skammel – afhængig af din hunds størrelse – hvorefter din hund hopper over dine ben og får en godbid.

I stedet for at hoppe kan du også lære din hund at kravle under dine ben, som er bøjede.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
Fredag 8.30 - 15.00


Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close