Vinterråd

21-01-2019

Her du læse om hvilke hensyn du kan tage, så din hund kommer sikkert gennem den kolde vintertid.

Vinterråd

Vinterråd

Her er et par gode vinterråd, så du sikrer din hund en god og tryg vinter:

  • Hold din hund i snor, når I færdes ved vandområder dækket med is for at undgå, at hunden går ud på isen og dermed risikerer, at isen ikke kan bære.
  • Lad ikke din hund færdes på isede overflader, da den glatte overflade kan resultere i, at hunden glider og skader sine sener eller led.
  • Undgå så vidt det er muligt af færdes på saltede områder. Påfør desuden potevoks inden gåturen og vask hundens poter, når I er hjemme igen.
  • Klip hårene mellem trædepuderne i niveau med selve trædepuderne, da det reducerer tendensen til dannelse af isklumper mellem trædepuderne. Tjek desuden jævnligt din hunds trædepuder for isklumper, da de kan være meget smertefulde for hunden at gå med.
  • Lad ikke din hund sidde længe i en parkeret bil. Bilen bliver hurtig kold, og din hund har ingen mulighed for at bevæge sig i en bil, og den kan derfor ikke holde sig varm.
  • Brug evt. et dækken til gamle hunde og hunderacer med kort pels. Gamle hunde kan få gigtsmerter i kulden, og de korthårede racer kan have svært ved at holde varmen, når temperaturerne er lave.
  • Sørg for at både du og din hund bærer lys og reflekser når det er mørkt, så I bliver set i trafikken.
  • Undgå at din hund spiser sne. Mange hunde får dårlig mave, når de spiser sne, og det kan give symptomer som mavekrampe, diarre og opkast.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte Dyrekassen Danmark på:

post@dyrekassen.dk
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 97,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 77,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Telefax: 62 52 28 26
E-mail: post@dyrekassen.dk

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close