Aktiveringstip til din kat - Alle katte elsker papkasser

21-11-2023

Her er en lille, sjov aktiveringsleg, som du nemt kan lave med din kat indenfor - det eneste, du skal bruge, er en tom papkasse.

Aktiveringstip til din kat - Alle katte elsker papkasser

En træt kat er en sund og glad kat. Årsagerne til at aktivere din kat er mange, og særligt indekatte har behov for mentale og fysiske udfordringer.

Du kan dog hurtigt købe dig fattig i dyrt aktiveringslegetøj til din kat. Og selvom noget af det kan være sjovt at have, så er der én ting, du kan få gratis, som verden over er et sikkert hit hos alle katte; PAPKASSER!

Prøv at google det. Selv de store kattedyr i zoo elsker papkasser, og der er ingen kloge hoveder, der endnu har kunnet fortælle hvorfor. Men det samme gælder med stor sandsynlighed din kat - og det kan du udnytte, når du skal aktivere katten mentalt såvel som fysisk.

Katte er nysgerrige og elsker at udforske nye ting. En ganske simpel måde at aktivere din kat er at stille en tom papkasse på gulvet i stuen. Ofte vil katten få en del sjov ud af bare at undersøge og lege med kassen.

Men du kan også klippe huller i papkassen og lægge legetøj eller mad ind i den. Herefter kan du lade katten løse opgaven med at få fat i maden/legetøjet, og derved udfordre katten endnu mere.

Øvelsen må gerne udføres af katten uden, den er under opsyn. Du kan derfor stille én eller flere papkasser i huset, før du forlader katten. Men du kan også blive hjemme og få dig et godt grin, når din kats papkasse-passion folder sig ud for øjnene af dig.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
Fredag 8.30 - 15.00


Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close