Katteklubben

Dyrekassen Danmark samarbejder med Katteklubben for at øge fokus på sygeforsikring af katte, og derigennem fremme danske kattes velfærd, status og trivsel. Dyrekassen Danmark støtter Katteklubben økonomisk, og som medlem får du også en række fordele.   

Medlemsrabat

Medlemmer af Katteklubben får 10 % rabat på en kattesygeforsikring hos Dyrekassen Danmark. Rabatten udløses ved, at du tilføjer dit medlemsnummer, når du udfylder din begæring om forsikring. 

Gratis startforsikring

Desuden får alle killinger under fem måneder, som er opdrættet af en af Katteklubbens medlemmer, tilbudt en måneds gratis sygeforsikring hos Dyrekassen Danmark. Tilbuddet er uforpligtende for dig som killingeejer og ophører automatisk efter 30 dage.

For at få en gratis startforsikring til din killing, skal du blot klikke i den nedenstående blå boks, og herefter udfylde onlinebegæringen. Dette skal ske senest syv dage efter at killingen overdrages til dig.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close