Gonzos historie

13-09-2018

En dårlig ryg og skulder gjorde Gonzo sur og gnaven, men efter en lang og sej kamp fik han sit gode humør tilbage.

Gonzos historie

Som uddannet veterinærsygeplejerske med god kontakt til dyrehospitalet, hvor jeg tidligere har været ansat i mange år, tænkte jeg mig ekstra godt om, inden jeg valgte at tegne en sygeforsikring på min labrador hanhund Gonzo. Valget af en sygeforsikring vidste sig dog hurtigt at blive det bedste, jeg nogensinde har gjort for min ven, for kun få måneder efter forsikringen var tegnet, dukkede, det første problem op: Gonzo begyndte at halte på det ene forben efter de lange løbeture i skoven, og inden længe gik haltheden fra at være sporadisk til en konstant halten, og det var tydeligt, at min stakkels dreng havde ondt. Gonzo kom dyrlægen, og diagnosen blev hurtigt stillet på baggrund af røntgenbilleder og en dyr CT-skanning. Gonzo havde overbelastet sit forben på grund af en dårlig ryg, og han blev opereret i skulderen. Bagefter skulle han genoptræne sine muskler, have reguleret sit foder for at undgå overbelastning af forbenet på grund af overvægt og løbende i behandling med både kiropraktik, akupunktur, massage og laserstråler.

Alt dette var en lang og sej kamp, hvor jeg flere gange var i tvivl om, hvorvidt Gonzo ville blive rask igen. Men heldigvis bar indsatsen frugt, og efter et halv år fik jeg endelig min glade og haltfrie hund tilbage. Det var den bedste gave jeg kunne få!

Men han nåede ikke at være rask længe, før det næste problem opstod i form af flere små knuder på Gonzo´s for- og bagben. Da hans humør samtidig ændrede sig fra glad og godmodig til sur og trist - samtidig med at han igen haltede - besluttede dyrlægen, at knuderne skulle undersøges for kræft og herefter bortopereres. Stakkels Gonzo måtte gennem endnu en operation, men knuderne vidste sig heldigvis at være harmløse. Deres placering i benets sener og muskler gjorde dem dog smertefulde. Resultatet så vi allerede på 2. dagen efter operationen, hvor Gonzo vendte tilbage til sit gamle dejlige jeg, og i dag tre måneder senere har han det stadig godt. Ingen der møder ham på lufteturene tror på, at han snart runder de ti år.

Gonzo har forhåbentligt genvundet et par ekstra år at leve i, men havde det ikke været for min egen sygeforsikring hos Dyrekassen Danmark, ved jeg ikke, om vi nogensinde var kommet i mål. Men den tanke behøver jeg heldigvis ikke at tænke til ende, for vi havde jo forsikringen.

De bedste hilsner
Betina Nygaard Bæk

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close