Masi´s historie

24-05-2018

På trods af sin unge alder, har Berner Sennen Masi på 4 år, allerede været igennem flere komplicerede sygdomsforløb.

Masi´s historie

Vi har haft store hunde i mange år og ingen af dem har fejlet noget af betydning. Da vi skulle købe vores nuværende hund talte vi længe om, hvorvidt vi skulle “spilde” penge på en sygeforsikring. Men vi valgte at tegne en sådan og Gud ske lov for det!

Masi var kun 10 mdr. da vi opdagede knuder i hendes brystkirtler og hun skulle opereres. Vi valgte at få hende steriliseret i samme omgang. Det var en dyr tur til dyrlægen og første gang vi priste os lykkelige for at have tegnet en sygeforsikring.

Kort efter fik hun de første epilepsianfald. Det eskalerede efter nogle måneder og så måtte vi til dyrlæge igen. Med “udrykning” og på en torsdag aften. Endnu en gang var vi glade for vores forsikring. Sidenhen har vi været kontrolundersøgelser og endnu et akutbesøg, som også blev dækket af sygeforsikringen.

For ca. et år siden fik hun problemer med det ene knæ og ud fra røntgenbillederne kunne vi se, at hun var i gang med at slide sit korsbånd over. Derfor startede vi op med intensiv laserbehandling og akupunktur hos en alternativ behandler. Alt sammen dækket af sygeforsikringen.

Det eneste jeg ikke undersøgte godt nok i tidernes morgen var, at vi skulle have tegnet medicinforsikring ved siden af. Vi har købt afsindig meget medicin og det dækker vores forsikring ikke. Kun den medicin, der bliver brugt i klinikken under behandling. Men det husker vi til næste gang.

Jeg kan tilføje, at Masi - efter omstændighederne - har det rigtig godt. Hun er glad, tuller op og ned ad trapperne, når vi skal i seng og fungerer fint. Selvfølgelig er hun syg og vil altid være det, men så længe hun har et anstændigt og velfungerende liv, bliver hun hos os. Dog har vi besluttet, at den dag korsbåndet springer, siger vi farvel og sender hende over regnbuebroen. Eller når hun ikke længere en glad, legesyg tumletrold.

Men den tid, den sorg. Lige nu nyder vi hvert eneste sekund hun er her og at vi valgte at tegne en Sygeforsikring.

Bedste hundehilsner!
Poul, Brith og Masi

 

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close