Skattejagt med viskestykke

18-11-2021

En mentalt og fysisk træt hund er en sund og glad hund. Det er også en nem hund. Årsagerne til at aktivere din hund er mange, og her er en lille leg fra Dyrekassen Danmark, som du nemt kan lave med din hund derhjemme.

Skattejagt med viskestykke

Der findes mange måder at aktivere din hund. Dyrebutikkerne bugner derfor også af aktivitetslegetøj, men det behøver ikke koste ret meget at give din firbenede ven lidt ekstra stimulering.

Denne mentale udfordring er sund og god for alle hunde uanset alder og størrelse - og du har garanteret de nødvendige redskaber i hjemmet allerede.

Tag et viskestykke, håndklæde eller et tæppe, som gerne må savles til. Pak nogle godbidder ind i det, og smid ”pakken” ned til din hund på gulvet. Nu er det hundens opgave at finde maden i viskestykket.

Dette er en nem og sjov måde at aktivere din hund. Du kan sagtens efterlade hunden med opgaven. Den kan derfor sagtens gives til din hund, mens du laver andre ting i hjemmet eller skal forlade hunden for en stund.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close