Luccas historie

09-01-2020

Hunden Lucca har været hårdt ramt, og hun har måtte kæmpe med både korsbåndsskader, livmoderbetændelse og blodøre.

Luccas historie

Min dejlige hund Lucca, har været meget hårdt ramt. Da hun var 4 år, overrev hun korsbåndet på det ene bagben, og måtte opereres og til genoptræning. Da hun stadig haltede en del efter 12 uger, blev hun igen åbnet op, for at tjekke at alt var ok.

Ca. et halvt år efter, blev Lucca pludselig meget dårlig, en morgen. Hun kastede op og lå og rystede. Hendes temperatur var meget høj. Jeg kørte hende til dyrehospitalet, hvor hun nu havde 40,9 i temperatur! - hun blev derfor indlagt. Det viste sig, at hun havde livmoderbetændelse, og måtte have fjernet livmoderen.

Et år senere overrev hun sit korsbånd på sit andet bagben, og måtte hele turen igennem igen, med operation og genoptræning. - så tænkte jeg, at NU måtte det da være dét.

Men et halvt år efter, havde hun pludselig et hævet øre, som viste sig at være blodøre. Det blev tappet utallige gange for blod, uden effekt. Så til sidst måtte hun gennemgå en stor operation, hvor de lagde over 30 sting i øret, for at forhindre blodøre igen.

Nu har der 7-9-13 intet været med hende i halvandet år. Men jeg er SÅ taknemmelig for at have Dyrekassen. Jeg ville på ingen måde have kunnet betale hendes regninger selv! - det er for det hele løbet op i langt over 60.000 kr.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
Fredag 8.30 - 15.00


Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close