Hund Beregn eller køb ansvarsforsikring, sygeforsikring, ulykkesforsikring eller livsforsikring til din hund. - læs mere Hund Beregn eller køb en ansvarsforsikring, sygeforsikring, ulykkesforsikring m.m. til din hund. Sygeforsikringen kan tegnes på alle hunde, der er fyldt 5 uger, men endnu ikke 6 år. Er din hund fyldt 4 år, skal vi bede om en sundhedsattest fra din dyrlæge. Sygeforsikringen dækker op til 80% af dine dyrlægeudgifter, hvis din hund bliver syg eller kommer til skade. Forsikringen gælder hele livet.
Kat Beregn eller køb en sygeforsikring til din kat. - læs mere Kat Beregn eller køb en sygeforsikring til din kat. Sygeforsikringen kan tegnes på alle katte, der er fyldt 12 uger, men endnu ikke 7 år. Er din kat fyldt 5 år, skal vi bede om en sundhedsattest fra din dyrlæge. Sygeforsikringen dækker op til 80% af dine dyrlægeudgifter, hvis din kat bliver syg eller kommer til skade. Forsikringen gælder hele livet.
De indeholder giftstoffer i både stængel og løg, og derfor farlige for både hund og kat.
Påske- og pinseliljer, liljekonvaller, erantis, anemoner og vintergæk er alle blomster, der markerer forårets begyndelse og den lyse tids kommen, og derfor er de alle blomster, som vi elsker at se i vores haver og dagligstuer. Men bag forårsblomsterne smukke ydre, lurer en skjult fare, der i værste fald kan have en dødelig udgang for hunde og katte.
Forårsblomsterne indeholder nemlig alle som én giftstoffer i både stængel og især blomsterløg, og derfor er hunde - og særligt nysgerrige hvalpe - meget udsatte, hvis de kommer i kontakt med de giftige stoffer. Det sker blandt andet ved, at de graver løgene op og tygger i dem, for der skal ikke meget til. Bare 15 gram af løget fra en påske- eller pinselilje er nok til at dræbe en middelstor hund. Katte tygger til gengæld typisk i stænglerne på vaseblomsterne i stuen, hvor giften er mindre koncentreret end i selve løgene, men da kattens størrelse er mindre, skal der også mindre til at give katten symptomerne på en forgiftning.
Symptomerne på indtagelse af de giftige planter hos både hunde og katte er savlen, opkast, mavesmerter, diarre og senere i forløbet svimmelhed, rastløshed, øget drikkelyst, vandladning, kollaps og til sidst lammelser. Afhængig af giftens styrke, mængde og dyrets størrelse, kan symptomerne variere en del. Er skaden først sket, bør du tage kontakt til din dyrlæge med det samme, som kan vurdere, hvilken behandling, der skal ske, afhængig af hvor længe det er siden, at dyret har spist eller tygget på planterne. Behandling med brækmiddel vil ofte være første skridt, hvis dyret lige har spist planten, og derudover giver mange dyrlæger et afføringsmiddel og et "tarmrensende" middel som for eksempel medicinsk kul. Herefter består behandlingen ofte af væskebehandling og anden symptomatisk behandling til at rette op på hunden eller katten.
Det bedste er naturligvis helt at undgå, at din hund eller kat forgiftes. Udenfor kan du mindske risikoen for forgiftning ved at sørge for at opgravede løg ikke ligger tilgængelige for din hund eller kat på jorden, og har du hvalp eller en hund, der elsker at grave, kan det desuden være en god ide at indhegne de områder i haven, hvor der er plantet blomsterløg, da særligt hvalpe har en uimodståelig trang til at grave i alt, hvad der kan forekomme spændende i haven og herefter undersøger det med munden ved at tygge på det.
Indenfor kan du sørge for at eventuelle vaser med blomster ikke står i hundehøjde, og har du kat - og i særdeleshed en nysgerrig killing - kan det være en god ide simpelthen helt at undgå påskeblomsterne indenfor eller stille vaserne i skabe med glaslåger, så du stadig kan nyde dem, mens katten ikke kan komme til dem. Giv samtidig din kat et alternativ at tygge i – i plantehandler kan du købe kattegræs, der gavner kattens fordøjelse og samtidig aktiverer.
Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.
E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11
Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.
Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.
Beregn pris og køb forsikringHund
Kat
Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30
Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail
Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00
Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark
Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark