Balanceøvelser for hunde

02-09-2021

En mentalt og fysisk træt hund er en sund og glad hund. Det er også en nem hund. Årsagerne til at aktivere din hund er mange, og her er et lille tip fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din hund på gåturen.

Balanceøvelser for hunde

Alt for mange hunde ved ikke, hvad deres bagben går og laver, og det kan give skader, hvis hunden træder forkert eller er uforsigtig. Du kan derfor med fordel træne din hunds kropskontrol via en række balanceøvelser, som også gør din hund træt, fordi det udfordrer hunden på en anden måde, end det gør at gå hen af det flade fortov.

Husk altid at tjekke om de ting, som du beder din hund hoppe op på eller hvile forben og bagben på, er sikre. Hunden må naturligvis ikke kunne glide eller falde ned eller på anden måde få en dårlig oplevelse. Herefter er det kun fantasien, der sætter grænser. Kig dig omkring i by og skov, og brug de muligheder, der nu engang er.

Lær hunden at balancere ved at gå på for eksempel bænke og borde, træstammer, sten, legeredskaber eller over små broer. Hunden kan også springe over små forhindringer - eller kravle under - lige som den kan kravle gennem rør. Lær også hunden at stå på større sten, og når hunden er deroppe, så bed den om at lave nemme øvelser som sit og dæk.

Endelig er det godt og udfordrende at gå i kuperet terræn med din hund nu og da, da dette også udfordrer den mentalt og fysisk.

God fornøjelse med træningen!

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
Fredag 8.30 - 15.00


Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close