Lær hunden at rydde op

17-09-2021

En mentalt og fysisk træt hund er en sund og glad hund. Det er også en nem hund. Årsagerne til at aktivere din hund er mange, og her er en nem, lille opgave fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din hund hjemme i stuen.

 Lær hunden at rydde op

Roder din hund også med sit legetøj i hele huset? Så kan du med fordel lære den at rydde op selv! Ikke nok med, at du slipper – hunden har også godt af at udføre et stykke arbejde. Det får den nemlig både til at føle sig nyttig og mentalt veltilpas.

Dét, opgaven går ud på, er at lære hunden at lægge sit eget legetøj op i en kurv. Det gør du ved at smide et stykke legetøj på gulvet og få hunden til at hente det og lægge det tilbage i kurven.

Sig "Dygtig" og beløn løbende din hund med godbidder, både når den går efter legetøjet, når den samler det op, når den bærer det mod dig og kurven, og endelig når den slipper det i kurven.

Gradvist stiller du større og større krav, og til sidst får hunden kun ros og godbid for at lade legetøjet falde ned i kurven.

Hver gang du kaster legetøjet, så sig ”Ryd op”, og snart vil din hund have lært, at dette betyder, den skal hente legetøjet og putte det i kurven.

Start med et enkelt stykke legetøj, og gør det herefter sværere ved at kaste flere stykker legetøj ud på gulvet, som hunden skal hente, hvorefter den får dens godbid for veludført oprydningsarbejde.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close