Ansvarsfraskrivelse

Retningslinjer for brug af hjemmesiden


Din benyttelse af Dyrekassen Danmarks hjemmeside er underlagt nedenstående vilkår. Læs vilkårene, før du benytter dig af hjemmesiden.

Ansvarsbegrænsning
Vi bestræber os på altid at holde informationerne på vores hjemmeside korrekte og ajourførte. Vi kan dog ikke holdes ansvarlige for tab som følge af fejlagtige eller manglende oplysninger på hjemmesiden eller manglende tilgængelighed til hjemmesiden. Dette omfatter direkte såvel som indirekte tab, herunder tab som følge af driftsforstyrrelser og lignende.

Indholdet på hjemmesiden har udelukkende karakter af information. Brug af oplysningerne må ikke opfattes som professionel rådgivning eller anvendes som erstatning herfor.

Links til andre hjemmesider
Vores hjemmeside indeholder links til andre internetsider. Hvis du benytter disse links, forlader du denne hjemmeside. Som bruger skal du være opmærksom på, at vi ikke er ansvarlig for andre hjemmesiders indhold. Vi påtager os ikke noget ansvar for indholdet på disse hjemmesider.

Beregning af pris på forsikringer
På hjemmesiden kan du beregne en pris på forsikringer. Vi tager forbehold for, at der kan opstå fejl i beregningerne. Kontakt en af vores forsikringsrådgivere, hvis du har brug for vejledning om dine forsikringsbehov.

Varemærker, logoer, billeder, tekster m.v.
Varemærker, logoer, billeder, fotos, film og tekster på vores hjemmeside tilhører Dyrekassen Danmark. Ingen er berettiget til at anvende disse varemærker, logoer, billeder, fotos, film og tekster uden vores forudgående skriftlige tilladelse.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00


Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close