Kattens Værn

Hvert år får cirka 1.200 katte en ny chance for et godt liv via et af Kattens Værns internater. Dyrekassen Danmark samarbejder med Kattens Værn for at øge kendskabet til sygeforsikringer og dermed fremme danske kattes velfærd, status og trivsel. Vi støtter Kattens Værn økonomisk, og der er også fordele for dig, hvis du er medlem af foreningen.

Medlemsrabat

Som medlem af Kattens Værn får du 10 % rabat på din kattesygeforsikring hos Dyrekassen Danmark. Rabatten opnår du ved at tilføje dit medlemsnummer, når du udfylder din begæring om en forsikring.

Aldersgrænsen for at tegne en ny sygeforsikring til din kat er normalt 7 år, men som noget særligt for Kattens Værns katte er denne grænse hævet til 10 år.

Gratis startforsikring

Ud over rabatten på vores sygeforsikring til kat, får alle katte under 10 år, som formidles fra et af Kattens Værns internater, tilbudt en måneds gratis sygeforsikring hos Dyrekassen Danmark. Tilbuddet er uforpligtende for dig, og forsikringen ophører automatisk efter 30 dage.

For at få en gratis startforsikring til din kat, skal du blot klikke i den nedenstående blå boks, og herefter udfylde onlinebegæringen. Dette skal ske senest syv dage efter at katten overdrages til dig.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
Fredag 8.30 - 15.00


Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close