13-01-2022

Lær din kat at få lokkerne sat

Oplever du problemer, når du skal pleje din kats pels? Så er Dyrekassen Danmark klar med et par gode råd til dig her.

11-01-2022

5 gode råd til hjælpe din hund ned i vægt

”Spis mindre og motionér mere”. Sådan lyder det gyldne råd, vi altid får, når det kommer til vægttab. Men er det virkelig så enkelt? Find svaret her!

06-01-2022

Træn nytårsangsten væk

Var din hund utryg hen over nytåret? Så anbefaler vi, at du allerede nu starter træningen til næste gang. Her får du en guide med råd til forebyggelse og behandling af nytårsangst.

06-01-2022

Nytårsforsæt til dig og din hund

Har du overvejet et nytårsforsæt? Så bør du måske også inkludere din hund i planerne. Læs her, hvordan du kan gøre det kommende år endnu bedre for dig selv og din firbenede ven.

20-12-2021

Nytårsguide til katteejere

Vi har lavet en nytårsguide til alle katteejere, uanset om din kat er bange for fyrværkeri eller ej. Guiden kan hjælpe til at begrænse utryghed og forbygge fremtidige problemer.

20-12-2021

Nytårsguide til hundeejere

Vi har lavet en nytårsguide til alle hundeejere, uanset om din hund er bange for fyrværkeri eller ej. Guiden kan hjælpe til at begrænse utryghed og forbygge fremtidige problemer.

14-12-2021

Bløde pakker? Nej, tak!

Hvert år står hundehvalpe og kattekillinger øverst på ønskesedlen hos mange, men dyr er ikke en gave, som bør gives juleaften.

10-12-2021

Undgå juleulykker for din hund og kat

Vil du være på forkant med julens risici og undgå juleulykker for din firbenede ven, så kan du her læse Dyrekassen Danmarks bedste råd til en sikker jul med din hund eller kat.

10-12-2021

Pas godt på din hund om vinteren

Dyrekassen Danmark er klar med en række gode vinterråd til dig og din hund.

09-12-2021

Gode vinterråd til katteejere

Hvordan sikrer du dig, at den kolde vinter bliver en god oplevelse for din kat? Læs Dyrekassen Danmarks gode vinterråd her og få svaret.

02-12-2021

Julemad er ikke til kæledyr

Tiggende hundeøjne eller en listende kattepote kan være svære at stå for. Specielt når bordet bugner af lækkert julemad, kan det friste at dele godterne med din bedste ven. Men det bør du undgå, hvis du ikke vil risikere at skulle en tur til dyrlægen.

24-11-2021

Aktiver katten med en toiletrulle

En mentalt og fysisk træt kat er en sund og glad kat. Det er også en nem kat. Årsagerne til at aktivere din kat er mange, og særligt indekatte har behov for mentale og fysiske udfordringer. Her er en nem, lille aktiveringsleg fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din kat hjemme i stuen.

23-11-2021

Lider din hund af separationsangst?

Separationsangst ses hos mange hunde, uanset race og alder. Er din hund én af dem, kan du her blive klogere på, hvordan du bedst afhjælper problemet.

18-11-2021

Skattejagt med viskestykke

En mentalt og fysisk træt hund er en sund og glad hund. Det er også en nem hund. Årsagerne til at aktivere din hund er mange, og her er en lille leg fra Dyrekassen Danmark, som du nemt kan lave med din hund derhjemme.

12-11-2021

Stop kattens kradsen i hjemmet

Katte elsker at slibe kløerne, og det er en naturlig del af deres adfærd. Desværre tager de ofte steder i brug, som vi ejere ikke bryder os om. Her får du en række gode råd, der kan stoppe din kats uønskede kradsen på møblerne.

10-11-2021

Sådan renser du din kats ører

Katte er gode til selvpleje, men et sted, de ikke selv kan soignere, er deres ører. Det er derfor vigtigt, du husker at tjekke regelmæssigt. Læs med her og bliv klogere på, hvornår og hvordan du skal rense din kats ører.

05-11-2021

Derfor slikker din hund på dig

Har du undret dig over, hvorfor din hund slikker på dig? Få forklaringen her – sammen med de bedste tips til at stoppe slikkeriet, hvis det tager overhånd.

28-10-2021

Undgå at din hvalp ødelægger dine ting

De fleste hvalpeejere kender sikkert til udfordringen. Her er Dyrekassen Danmarks bud på, hvordan du undgår, at din hvalp ødelægger dine ting.

25-10-2021

Tandpleje: Sådan forebygger du mundhulesygdomme hos din hund

Med god, daglig tandpleje og regelmæssige tjek kan du forebygge tand- og tandkødsproblemer hos din hund. Her får du Dyrekassen Danmarks bedste råd til at opbygge den rette plejerutine.

19-10-2021

Undgå uheld: Lys din hund op i mørket

I de mørke måneder fordobles antallet af påkørte hunde, og det er derfor vigtigt, du passer på. Her får du 7 gode råd til at gøre din firbenede ven synlig for bilister og andre i trafikken.

19-10-2021

Få styr på din kats hårboller

Som katteejer kender du garanteret til hårboller. Selvom det er helt naturligt, så findes der forskellige måder at hjælpe din kat på vej og undgå, at hårbollerne udvikler sig til et mere alvorligt problem.

13-10-2021

Pas på: Efterårets nedfald kan være giftigt for din hund

Om efteråret bugner skovbunden af nedfaldne agern og kastanjer – så vær opmærksom, når du lufter din hund. De små frugter kan nemlig være livsfarlige for din firbenede ven.

12-10-2021

Motion til din hvalp

Aktivering er vigtigt for en hvalps udvikling, sundhed og trivsel. Vi har derfor samlet de bedste aktiveringsråd til dig, der er ny hvalpeejer.

04-10-2021

Undgå skader – få din hund sikkert gennem jagtsæsonen

Jagthunde er udsat for særlig stor skaderisiko. Som ejer bør du derfor give hunden det bedst mulige udgangspunkt for at komme sikkert gennem sæsonen. Læs her, hvad du kan gøre for at forebygge skader.

01-10-2021

Sådan sammenfører du bedst to katte

Overvejer du at anskaffe kat nummer to? Så får du her Dyrekassen Danmarks råd til, hvordan du fører kattene sammen og giver dem de bedste forudsætninger for at omgås hinanden.

01-10-2021

Hjælp, min kat er løbet væk

Hvad er der sket, er katten kommet til skade, ser jeg den nogensinde igen? Tankerne suser rundt, men du må ikke opgive håbet! Katte er sejlivede, og rigtig mange dukker op igen efter både uger, måneder og år. Læs her, hvad du selv kan gøre for at finde din kat, hvis den løber hjemmefra.

27-09-2021

10 tegn på, at din kat skal til dyrlægen

Når din kat er syg, er det vigtigt, at du kommer til dyrlægen med det samme. Nogle ejere er dog i tvivl om, hvilke tegn der viser, at katten er syg. Få en oversigt over de mest almindelige sygdomstegn her.

24-09-2021

Drag trygt på jagt med din hund

At arbejde som jagthund er krævende, og der kan nemt opstå skader under jagten. Hos Dyrekassen Danmark kan du forsikre din hund mod ulykker for et ganske lille beløb.

21-09-2021

5 gode hundeaktiviteter til en regnvejrsdag

Din firbenede ven har brug for stimulering – uanset vind og vejr. Men på en kedelig, grå dag, hvor regnen siler ned, kan det være svært at finde motivationen til at komme ud. Heldigvis kan du sagtens aktivere og træne din hund indendørs. Læs her hvordan.

20-09-2021

Falsk drægtighed hos hunde

Løbetid kan skabe problemer for dig og din hund - læs vores gode råd om falsk drægtighed her.

17-09-2021

Lær hunden at rydde op

En mentalt og fysisk træt hund er en sund og glad hund. Det er også en nem hund. Årsagerne til at aktivere din hund er mange, og her er en nem, lille opgave fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din hund hjemme i stuen.

15-09-2021

Gør pleje af hvalpen til en hyggestund

Alt for mange hundeejere er nødt til at fragte hunden til dyrlægen, som lægger hunden i narkose, før den nødvendige pleje af hunden kan foretages. Det er en skam! Men med en lille, ekstra indsats, mens din hund er hvalp, kan det oftest undgås, at situationen når dertil.

14-09-2021

10 gode råd til flytning med hund

En flytning kan være ekstremt stressende - ikke bare for os mennesker, men også for vores firbenede venner, som ikke har helt samme forståelse som os. Vi gør dig klogere på, hvordan du kan gøre flytningen til en god og tryg oplevelse for din hund.

10-09-2021

Gør din usikre kat mere tryg

Gemmer din kat sig under sofaen, når der kommer gæster? Stikker den af eller farer sammen ved høje lyde? Eller lever den ligefrem livet langs hjemmets paneler? Dyrekassen Danmark giver dig her nogle råd til at øge din usikre kats livskvalitet.

09-09-2021

Lær din hund at gå pænt i snor

Du finder hundesnoren frem, og din hund hopper og springer af glæde. Nu skal I ud! Og det skal man som bekendt flere gange dagligt med en hund. Det er derfor vigtigt, at gåturen er en fornøjelse for jer begge.

06-09-2021

Aktiveringstip til din kat - Alle katte elsker papkasser

En træt kat er en sund og glad kat. Årsagerne til at aktivere din kat er mange, og særligt indekatte har behov for mentale og fysiske udfordringer. Her er en lille, sjov aktiveringsleg, som du nemt kan lave med din kat indenfor - det eneste, du skal bruge, er en tom papkasse.

02-09-2021

Balanceøvelser for hunde

En mentalt og fysisk træt hund er en sund og glad hund. Det er også en nem hund. Årsagerne til at aktivere din hund er mange, og her er et lille tip fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din hund på gåturen.

27-08-2021

5 fordele ved at have en hund

En hund har mange positive effekter på et menneske, og det er ikke uden grund, den har fået tilnavnet ’menneskets bedste ven’. Her kan du blive klogere på, hvorfor det er gavnligt at have en hund.

20-08-2021

Klikkertræn din kat

Din kat elsker mentale udfordringer, så den får brugt både hoved og krop. En sjov måde at udfordre mentalt er gennem klikkertræning. Her giver vi dig en kort introduktion.

20-08-2021

Guide: Tjek om din hund er sund og rask

Som ansvarlig hundeejer er det en god idé at have en sundhedstjekliste, som du regelmæssigt gennemgår. På den måde lærer du, hvad der er normalt for din hund, og kan hurtigt spotte ændringer i hundens velvære. Læs med her og få vores tips og tricks.

19-08-2021

5 ting du skal huske, når du rejser med hund eller kat til Sverige

Går turen til Sverige, er der en række regler, som skal opfyldes, så din hund eller kat ikke bringer smitte med sig mellem landene. Læs her, hvilke regler, du skal følge, når du tager din hund eller kat med over grænsen på ferie.

19-08-2021

Tænk dig om før du kastrerer din hund

Kastration af en hund er ikke et vidundermiddel, der kan rette op på alle problemer. Og er din hund usikker, så kan en kastration nogle gange gøre det værre. Du bør derfor altid tænke dig grundigt om, før du tager valget for din hund. Læs mere om emnet her.

19-08-2021

Er din hund blevet stukket af en bi eller hveps?

Bier og hvepse kan være til stor gene for både os mennesker og vores firbenede venner – men hvad gør du egentlig, hvis din hund bliver stukket? Find svaret her!

19-08-2021

5 tegn på, at din kat elsker dig

Du elsker med garanti din kat, men hvordan ved du, at det er gengældt? Katte har ry for at være reserverede og svære at læse. Men der er flere måder, de kan vise deres kærlighed på. Få fem eksempler her.

13-08-2021

Hjælp, min hund vil ikke spise!

De fleste hundeejere oplever kortere eller længere perioder med manglende appetit hos hunden. Nogle gange er det forbigående og ganske harmløst, andre gange er det udtryk for sygdom. Læs her, hvad du bør være opmærksom på.

15-07-2021

Undgå hot spots på din hund

Mange hunde rammes af hot spots. Læs her, hvad det egentlig er for en lidelse, og hvordan du bedst undgår problemet.

15-07-2021

Rejefiskere på fire poter

Årsagerne til at aktivere din kat er mange, og særligt indekatte har behov for mentale og fysiske udfordringer. Her er et nem, lille leg, som du kan lave med din kat hjemme i stuen eller ude i haven.

15-07-2021

Hvor skal din hvalp sove?

Når du kommer hjem med din hundehvalp, er alt nyt for det lille væsen. Det er derfor vigtigt at få skabt de bedste rammer for dens nye tilværelse, og det indebærer bl.a. at få opbygget en god, tryg soverutine. Dyrekassen Danmark guider dig naturligvis godt i gennem her.

15-07-2021

Stoleleg for katte

Årsagerne til at aktivere din kat er mange, og særligt indekatte har behov for mentale og fysiske udfordringer. Her er en nem, lille leg, som du kan lave med din kat hjemme i stuen eller ude i haven.

15-07-2021

Guide: 10 gode råd til en god start

En ny hvalp kan virke som en stor opgave. Jo mere du har forberedt dig, før hvalpen kommer, jo nemmere bliver det hele – både for dig og din nye hund. Dyrekassen Danmark har derfor samlet ti gode råd til dig og din nye kammerat.

15-07-2021

Guide: Sådan lærer du din nye og gamle hund at omgås hinanden

Overvejer du at anskaffe hund nummer to? Så kan du her læse Dyrekassen Danmarks råd til, hvordan du bedst muligt fører hundene sammen og lærer dem at omgås hinanden.

15-07-2021

Træn din hund til at være alene igen

Efter en lang sommerferie, hvor din hund har være ekstra meget sammen med dig og resten af familien, er det vigtigt, at du igen vænner den til at være alene hjemme, inden den normale hverdag for alvor sætter ind. Her får du vores bedste råd til at sikre en god og blid overgang.

15-07-2021

Sommeren er højsæson for algeforgiftning

Hver sommer vælter algerne frem i danske søer og farvande, men særlige typer kan være skadelige for din hund. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan mindske risikoen for forgiftning.

14-07-2021

Pas på i varmen: Undgå at dit kæledyr får hedeslag

Bliver din hund eller kat overophedet, kan det lede til hedeslag - og det kan i værste tilfælde være livstruende. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan hjælpe dit kæledyr i sommervarmen.

13-07-2021

7 gode sommeraktiviteter til dig og din hund

Her finder du en række gode sommeraktiviteter for både dig og din hund - så kan I nyde ferien sammen.

13-07-2021

Pas på brandmændene

Strandturen kan få en brat afslutning, hvis din hund kommer i kontakt med en brandmand. Få her en oversigt over de mest almindelige symptomer på forgiftning og find ud af, hvad du selv kan gøre, hvis din hund bliver ramt.

05-07-2021

Sådan får du katten i transportkassen

Mange katte er bange for at komme ind i en transportkasse, og årsagen er ofte, at katten oplever sine grænser overskredet, når den løftes og puttes i kassen. Her får du de bedste råd til at lære katten at gå i kassen frivilligt.

01-07-2021

Har du husket forsikringen til din hund?

Nye tal viser at tusindvis af hunde er uden ansvarsforsikring. Men uden forsikring til din hund, kan det blive dyrt for dig som ejer. Læs mere om den lovpligtige ansvarsforsikring samt hundesygeforsikring her.

01-07-2021

Ændring i kattelovgivningen

Fra i dag, 1. juli 2021, træder en ny kattelov i kraft. Læs mere om ændringen her.

30-06-2021

Hunde og tordenvejr

Høje lyde og kraftige lysglimt er uvante ting for din hund. Den kan derfor blive utryg og bange, når uvejret raser udenfor – i værste fald kan den udvikle angst. Læs med her og bliv klogere på, hvad du kan gøre for at hjælpe din hund godt gennem tordenvejr.

24-06-2021

Gode råd til bilferie med din hund

Vi giver dig her vores bedste råd, hvis du skal på bilferie med din hund. Læs med, så du kan skabe de bedste forudsætninger for en god og tryg oplevelse for din firbenede ven.

17-06-2021

Pas på solvarme biler

En bil parkeret i solen kan på kort tid forvandles til en stegende hed sauna med temperaturer på 60 til 80 grader. Hunde har sværere ved at komme af med varmen end mennesker, og det koster hvert år hunde livet.

17-06-2021

Pas på dit kæledyrs poter i sommervarmen

Hunde og kattes poter er konstant udsatte i nærkontakten med asfalt, sand og andet underlag. Det er derfor vigtigt, du er opmærksom i sommervarmen, hvis du vil undgå, at dit kæledyr får forbrændinger. Læs her, hvad du kan gøre.

16-06-2021

Undgå svømmehale hos din hund

Mange hunde nyder at tage en dukkert i bølgen blå – men alt godt kan overgøres! Hvis din hund ikke er i træning, eller den på anden vis overbelaster sig i vandet, er der risiko for svømmehale – også kaldet watertail eller halelammelse. Se her, hvordan du undgår problemet.

14-06-2021

Hjerteorm hos hunde

Hjerteorm hos hunde, også kaldet fransk hjerteorm, har længe været et udbredt problem i Danmark – især på Sjælland. Den lille parasit findes dog over det meste af Danmark og kan forårsage alvorlige problemer, hvis ikke den diagnosticeres i tide. Læs med her og blive klogere på, hvilke symptomer du skal være opmærksom på.

11-06-2021

Sommerfarer for din kat

Når temperaturen stiger, bruger vi mere tid i det fri. Det samme gælder for vores katte, som i sommermånederne bruger en stor del af døgnets timer i haven – og derfor er ekstra udsatte for de farer, der lurer om hjørnet i Sommerdanmark.

09-06-2021

Pas på hunden, når du griller

Sommertid er grilltid. Men når maden skal tilberedes på grillen og nydes i det fri, bør du samtidig være ekstra opmærksom på din hund - så en hyggelig grillaften ikke ender med et besøg hos dyrlægen.

09-06-2021

Hunde skal også have løn

Hvorfor gør min hund ikke det, jeg vil have den til? Kender du den fornemmelse, så kan disse tips fra Dyrekassen Danmark måske hjælpe dig og din hund i den rigtige retning.

07-06-2021

Aktiveringstip til din kat - Lad jagten sætte ind

En træt kat er en sund og glad kat. Årsagerne til at aktivere din kat er mange, og særligt indekatte har behov for mentale og fysiske udfordringer. Her er en lille, sjov aktiveringsleg, som du nemt kan lave med din kat indenfor.

03-06-2021

Gode råd til at stoppe din hunds gøen

Overdreven gøen er et problem, som kan vække frustration hos både dig, din hund og andre mennesker. Heldigvis kan det løses effektivt. Læs med her, og blive klogere på hvordan.

31-05-2021

Pas på din kat, når du åbner vinduet

Sommeren er højsæson for faldulykker blandt katte. Vi åbner vinduer og døre for at lufte ud, og det kan være svært for legesyge og eventyrlystne katte at holde sig væk. Desværre resulterer det ofte i faldulykker med katastrofale konsekvenser til følge. Du får derfor Dyrekassen Danmarks bedste råd til at undgå ulykker i sommervarmen.

25-05-2021

Væk din cirkushund

Foråret lader vente på sig, og regnen gør det mindre sjovt at lege med hunden i haven, men heldigvis åbner det våde vejr op for en masse spændende leg inden døre. Her er en nem, lille aktiveringsleg fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din hund hjemme i stuen.

20-05-2021

Lær din hund at få klippet negle

Oplever du problemer, når du skal klippe din hunds negle, så er Dyrekassen Danmark klar med nogle gode råd. Er hunden bange, er det din opgave at lære den, at negleklipperen er lig med lækre godbidder.

19-05-2021

Undgå et liv som hund og kat

Det hedder sig, at hunde og katte er notoriske fjender, men det behøver naturligvis ikke være sådan. Vi giver dig her vores bedste råd til, hvordan du skaber et harmonisk liv for dine firbenede venner.

17-05-2021

Gør dit hjem hvalpesikkert

Er du hvalpeejer? Så er det vigtigt, du får gjort hjemmet klar til den nye, nysgerrige beboer - både så du undgår skader på hvalpen, men også på dine ting. Dyrekassen Danmark giver dig et par gode startråd med på vejen.

12-05-2021

Stop hunde-hoppebolden

Er din hund en levende hoppebold, der springer op ad mennesker, når den hilser? Hopperiet er en helt naturlig adfærd hos hunden - men det er alligevel hensigtsmæssigt at lære den at hilse på en mere kontrolleret måde. Læs med her og find ud af, hvordan du gør.

12-05-2021

Vær opmærksom på din seniorkats lyde

Overdreven, højlydt kommunikation kan være et tegn på, at din kat lider af en alvorlig sygdom. Læs her, hvad du skal være opmærksom på.

03-05-2021

De 5 mest almindelige sygdomme hos hunde

Selvom du passer godt på din hund, og gør hvad du kan for at give den et trygt og sundt liv, kan der stadig opstå helbredsmæssige problemer. Vi har her samlet en liste over de mest almindelige sygdomme hos hunde.

29-04-2021

Pas på, din hund ikke bliver bidt af en hugorm

Heldigvis sker det ganske sjældent, at hunde bliver bidt af en hugorm. Det kan dog ske, at din firbenede ven bliver nysgerrig, får snuden for langt frem eller bare kommer uheldigt afsted - og så er det vigtigt, at du handler hurtigt. Læs med her, og bliv klogere på, hvad du skal gøre.

26-04-2021

Hvad signalerer katten med sin hale?

Din kat signalerer mange ting med sin hale, bl.a. gennem position og bevægelse, og halen kan være en vigtig indikator på, hvilket humør katten er i. Bliv klogere på, hvordan du kan afkode kattens signaler.

20-04-2021

Fældeguide: Begræns mængden af hundehår i hjemmet

Her får du en guide til, hvordan du nemt slipper af med hundehårene i fældeperioden.

16-04-2021

Flåter hos hunde

I takt med at temperaturen stiger, får flåterne bedre levevilkår - og flåtsæsonen er derfor snart i gang. Så husk at tage dine forholdsregler, når du bevæger dig ud i naturen med din hund. De ubudne gæster kan nemlig overføre alvorlige sygdomme til både mennesker og dyr.

16-04-2021

Flåter hos katte

I takt med at temperaturen stiger, får flåterne bedre levevilkår - og flåtsæsonen er derfor snart i gang. Så husk at tage dine forholdsregler, når du slipper din kat løs udenfor. De ubudne gæster kan nemlig overføre alvorlige sygdomme til både mennesker og dyr.

14-04-2021

Allergi hos hund

Har du bemærket, at din hund klør, slikker eller bider sig mere i hud og poter? Så er det måske et tegn på allergi. Allergi kan vise sig på mange forskellige måder og kan have mange årsager. Læs mere om problemet her.

07-04-2021

4 grunde til at din hund nyser - og hvad du skal gøre

I de fleste tilfælde er nysen helt ufarligt og blot en almindelig reaktion på irritation i luftvejene. Den kan dog også være forårsaget af mere alvorlige problemer hos hunden. Læs her, hvad årsagerne kan være.

29-03-2021

Påskemad er giftig for hunde

Påsken er lige rundt om hjørnet og med højtiden følger påskefrokoster, lækkerier og højt humør. Men lige så lækker som påskemaden er for os mennesker, lige så potentiel giftig kan de være for vores firbenede venner.

22-03-2021

3 grunde til at din kat nyser

I de fleste tilfælde er nysen helt ufarligt og blot en almindelig reaktion på irritation i luftvejene. Den kan dog også være forårsaget af mere alvorlige problemer hos katten. Læs her, hvad årsagerne kan være.

15-03-2021

Kom godt fra start med alene hjemme

Lær din hvalp at være tryg ved at være alene hjemme, eller endnu bedre - at blive glad for det. Her er vores guide til at komme godt og trygt fra start.

09-03-2021

Forgiftninger hos hund

Mange hunde indbringes hvert år til danske dyreklinikker med symptomer på forgiftning. Det er derfor vigtigt at kende symptomerne, så du kan handle hurtigt, hvis uheldet er ude.

09-03-2021

Forgiftninger hos kat

Mange katte indbringes hvert år til danske dyreklinikker med symptomer på forgiftning. Det er derfor vigtigt at kende symptomerne, så du kan handle hurtigt, hvis uheldet er ude.

11-02-2021

Væk rovdyret i din kat

En mentalt og fysisk træt kat er en sund og glad kat. Det er også en nem kat. Årsagerne til at aktivere din kat er mange, og særligt indekatte har behov for mentale og fysiske udfordringer. Her får du en nem, lille aktiveringsleg, som du kan lave med din kat derhjemme.

02-02-2021

Guide: Sådan renser du din hunds ører

Husker du at tjekke din hunds ører regelmæssigt, og har du styr på den basale pleje? Du får her Dyrekassen Danmarks guide til, hvordan du effektivt renser din hunds ører.

25-01-2021

Vælg den rigtige kat

Det er en stor beslutning at anskaffe sig en kat – og familieforøgelsen bør altid være gennemtænkt og velovervejet. Dyrekassen Danmark guider dig godt gennem beslutningsprocessen, så du kan finde den helt rigtige kat.

15-01-2021

Når dine katte bliver uvenner

Mange katteejere har mere end én kat, og ofte er disse katte også indekatte. Selvom de fleste katte elsker selskab, så kan der være slagsmål og uro mellem dem. Her får du derfor en række gode råd til, hvad du kan gøre, hvis dine katte slås.

14-01-2021

Vælg den rigtige hvalp

At få en hvalp er en stor beslutning, der skal vare mange år frem. Den tid du bruger nu, får du og din familie mange gange tilbage, når I har valgt den hund, der passer bedst til jer og omvendt.

27-03-2020

Stik hunden en tom flaske

En mentalt og fysisk træt hund er en sund og glad hund. Det er også en nem hund. Årsagerne til at aktivere din hund er mange, og her er endnu et lille tip fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din hund hjemme på stuegulvet eller i haven.

18-03-2020

Luna og Charlie topper hos Dyrekassen Danmarks hunde

Nogle navne er mere populære end andre, og både hunde- og katteejere elsker navnet Luna. Det viser vores seneste statistik over de navne, der oftest går igen blandt nye medlemmer af Dyrekassen Danmark.

18-03-2020

Luna og Felix topper hos Dyrekassen Danmarks katte

Nogle navne er mere populære end andre, og både hunde- og katteejere elsker navnet Luna. Det viser vores seneste statistik over de navne, der oftest går igen blandt nye medlemmer af Dyrekassen Danmark.

21-11-2019

Hvor er godbidden?

En mentalt og fysisk træt hund er en sund og glad hund. Det er også en nem hund. Årsagerne til at aktivere din hund er mange, og her er endnu et lille tip fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din hund hjemme i stuen.

23-11-2017

Rejseregler på ferie til Norge

Skal du rejse til Norge med din hund eller kat, er der en række regler, du skal være opmærksom på. Så undgår du, at din rejseledsager ikke bringer smitte med sig mellem landene. Læs her, hvilke regler, du skal følge.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte Dyrekassen Danmark.

Send mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 130,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 97,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
E-mail: Send mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

 

 

 

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close