Hund Beregn eller køb ansvarsforsikring, sygeforsikring, ulykkesforsikring eller livsforsikring til din hund. - læs mere Hund Beregn eller køb en ansvarsforsikring, sygeforsikring, ulykkesforsikring m.m. til din hund. Sygeforsikringen kan tegnes på alle hunde, der er fyldt 5 uger, men endnu ikke 6 år. Er din hund fyldt 4 år, skal vi bede om en sundhedsattest fra din dyrlæge. Sygeforsikringen dækker op til 80% af dine dyrlægeudgifter, hvis din hund bliver syg eller kommer til skade. Forsikringen gælder hele livet.
Kat Beregn eller køb en sygeforsikring til din kat. - læs mere Kat Beregn eller køb en sygeforsikring til din kat. Sygeforsikringen kan tegnes på alle katte, der er fyldt 12 uger, men endnu ikke 7 år. Er din kat fyldt 5 år, skal vi bede om en sundhedsattest fra din dyrlæge. Sygeforsikringen dækker op til 80% af dine dyrlægeudgifter, hvis din kat bliver syg eller kommer til skade. Forsikringen gælder hele livet.
Forår og sommer er lig med masser aktiviteter i det fri - men det er også højsæson for flåter i den danske natur. De ubudne gæster kan overføre alvorlige sygdomme til både mennesker og dyr. Læs vores gode råd, så du sikkert kan drage på tur med din firbenede ven.
Flåter er verdens næst hyppigste overfører af smitsomme sygdomme, kun overgået af malariamyggen. Blandt de værste sygdomme er Borreliosis, TBE samt Erlichiosis.
Højsæsonen for flåtbid er juni, juli og august, men som hundeejer bør du allerede nu være opmærksom på de små kryb, da de så småt kommer frem i løbet foråret, når temperaturen stiger.
Antallet af skovflåter har desuden været stigende gennem de seneste år på grund af gunstige klimaforhold og en øget vækst af råvildt, som er skovflåtens vigtigste vært.
De fleste kender givetvis til risikoen ved flåtbid. I mange tilfælde, skal der heldigvis meget til for at blive ramt af en sygdom.
De fleste flåter er ikke smittebærere, og selvom de er, behøver smitten ikke at blive overført til din hund. Der er selvfølgelig en risiko, og hvis dyret er blevet smittet, kan det blive alvorligt.
De infektioner, hunden kan få, er først og fremmest borreliose (borrelia), anaplasmose og TBE. Du kan læse meget mere om de forskellige sygdomme hos Netdyredoktor.dk.
Heldigvis er det kun et lille mindretal af de dyr, som bliver bidt af en flåt, der udvikler kroniske symptomer. Langt de fleste bliver helt raske. Der er derfor ingen grund til at gå i panik, hvis du opdager en flåt på din hund. Tag det roligt, fjern krybet så hurtigt og forsigtigt som muligt – og kontakt din dyrlæge, hvis du er i tvivl om noget.
Hav vores gode råd i baghovedet, og pas godt på din firbenede ven og dig selv – så er du på rette vej i kampen mod flåterne.
Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.
E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11
Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.
Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.
Beregn pris og køb forsikringHund
Kat
Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30
Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail
Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00
Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark
Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark