Betingelser

Bliv dus med din forsikring. Når du tegner en forsikring hos Dyrekassen Danmark, følger der altid et sæt betingelser med, som beskriver dine vilkår. Vi anbefaler, at du altid læser dine forsikringsbetingelser, så du ved, hvordan din kat er dækket, hvis uheldet er ude.

Vi udvikler løbende vores katteforsikring og dermed også vores betingelser. Betingelserne her er de nyeste. Har du en ældre sygeforsikring, og mangler du betingelserne hertil, er du meget velkommen til at kontakte os, så du kan få netop de betingelser, der passer til din forsikring.

Katteforsikring

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte Dyrekassen Danmark på:

post@dyrekassen.dk
Telefon: 63 57 11 11

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og bliv opdateret med de nyeste tiltag eller aktiviteter.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Telefax: 62 52 28 26
E-mail: post@dyrekassen.dk

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close