Information

Velkommen til Dyrekassen Danmark og til et godt og langt samarbejde. I vores velkomstfolder kan du læse mere om os og få mange nyttige informationer.

Persondatapolitik

Dyrekassen Danmark v/Concordia Forsikring er en del af Himmerland Forsikring-koncernen. Du kan læse Himmerland Forsikring-koncernens persondatapolitik i linket nederst på siden.

SÆRLIGT VEDR. TRUSTPILOT:
Videregivelse af oplysninger til Trustpilot
Vi videregiver oplysninger om dit navn, din e-mailadresse og reference nummer til Trustpilot, således at Trustpilot på vores vegne kan sende dig en invitation til at anmelde os på Trustpilot’s hjemmeside.

Når vi som dataansvarlig videregiver dine personoplysninger til Trustpilot, er Trustpilot databehandler og underlagt vores instruks i forhold til behandlingen af oplysninger. Trustpilot må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og Trustpilot er underlagt fortrolighed.

Hvis du vælger at undlade at anmelde os via Trustpilot, slettes de oplysninger, vi har videregivet om dit navn, din e-mailadresse og reference nummer senest 7 dage efter Trustpilot’s udsendelse af invitationen.

Hvis du foretager en anmeldelse på Trustpilots hjemmeside, er Trustpilot selvstændig dataansvarlig for de personoplysninger, du selv meddeler. Du kan se nærmere om Trustpilot’s persondatapolitik på deres hjemmeside.

Anmeldelser du har afgivet vedrørende os på Trustpilots hjemmeside, kan anvendes i Himmerland Forsikring-koncernens generelle markedsføring, herunder gengives på vores hjemmesider.

Rapport om solvens og finansiel situation

Du kan læse Himmerland Forsikring-koncernens offentlige rapport om solvens og finansiel situation her.  

Lovbestemt afgift og selskabets gebyrer

Du kan læse om den afgift, vi er pålagt at opkræve af den danske stat, og selskabets egne gebyrer i linket nederst på siden.

Rabatfordele

Dyrekassen Danmark yder rabat til forskellige grupper. Du kan læse mere om hvilke grupper der får rabat i linket herunder.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00


Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close