Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark stræber efter hele tiden at udvikle os og skabe merværdi for vores kunder. Derfor samarbejder vi med dyreorganisationer og andre om at øge forsikringsgraden og bidrager til aktiviteter med fokus på sundhed, sikkerhed og trivsel.

Kattens værn

har siden 1933 arbejdet for kattene i Danmark med en særlig tanke på de herreløse katte. Siden 2005 har Dyrekassen Danmark haft en samarbejdsaftale med Kattens Værn. Som medlem af Kattens Værn modtager du 10 % i rabat på din kats forsikring hos Dyrekassen Danmark.

Dansk hesteforsikring

Dansk Hesteforsikring ejes af Concordia Forsikring. Dansk Hesteforsikring kan tilbyde forsikring til alle slags heste, og alle medarbejdere i Dansk Hesteforsikring har en stor interesse og viden om heste. Derfor er vi i stand til at give den rette behandling såvel ved indtegning af forsikring som ved skadesbehandling.

Concordia

Concordia Forsikrings kerneområde er skadesforsikring til private kunder, landbrugskunder, mindre og mellemstore virksomheder samt specialforsikringer som f.eks. forsikring for kæledyr og heste.

Himmerland Forsikring

Himmerland Forsikring ejer Concordia Forsikring og har gennem mere end 130 år været nordjydernes lokale forsikringsselskab.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte Dyrekassen Danmark på:

post@dyrekassen.dk
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 111,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 77,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
E-mail: post@dyrekassen.dk

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til kl. 17.00
Fredag 8.30 - 15.00


Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close