Seducers historie

16-07-2018

Sygeforsikring blev en stor hjælp til min engelske bulldog.

Seducers historie

Jeg anbefaler altid alle med hund, at de skal have en sygeforsikring, og det har jeg mine egne erfaringer omkring også med min hund, som er en bulldog ved navn Seducer.

Før jeg fik min hund havde jeg gjort mig nogle overvejelser. Jeg arbejdede den gang for en dyrlæge, hvor et par kom ind med en hund med et brækket ben. Det ville koste 10.000 kroner at få benet repareret, fortalte dyrlægen dem, men parret valgte at få hunden aflivet, da de ikke havde pengene. Jeg besluttede, at den situation ville jeg aldrig stå i. Desuden er Seducer min første hund, og han er en engelsk bulldog, en race, der kan fejle forskellige ting, kunne jeg læse mig til, da jeg satte mig ind i racen og alle deres potentielle sygdomme. Og derfor fik jeg en udvidet hundeforsikring, allerede da min hund var hvalp.

Og har jeg haft brug for den? Svaret er JA! Seducer har allergi, og selvom Dyrekassen Danmark ikke dækker dette hos hans race, så har de gennem årene indtil nu dækket rigtig mange andre ting ved min hund. I alt har jeg modtaget hjælp fra forsikring på omkring 36.000 kroner. Han danner for eksempel sten i blæreren, hvilket har kostet to dyre operationer af 12.000 kroner hos Århus Dyrehospital for at få stenene fjernet fra urinrøret, og så har han haft rykket et ledbånd over på bagbenet, hvilket har kostet 17.000 kroner, og hertil kommer naturligvis en masse andre dyrlægeregninger for andre småting og skavanker, som man ser ved hunde generelt.

Hvis jeg ikke havde en forsikring, havde jeg selv brugt mellem 50 til 65.000 kroner på min hund. Og da jeg har læst to år som kontorassistent og efterfølgende læst 3,5 år til sygeplejerske, så er det ikke penge, der har været flest af i perioden. Men nu er Seducer syv år, og det er da blandt andet takket været min forsikring, da især operationerne for at få fjernet sten fra urinrøret har været livsnødvendige for, at han kunne overleve. Og så kommer pengene hurtig retur fra forsikringen, hvilket også er en kæmpe fordel.

Så derfor anbefaler jeg til stadighed hundeejere at få en udvidet forsikring og forsikre sig hos Dyrekassen Danmark.

Med venlig hilsen,

Birgitte Christensen

 

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00


Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close